کد مطلب:  3619 تاریخ انتشار:  1401/12/2 14:12:15
کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه در ارزیابی نماز توسط شرکت توزیع نیروی برق استان همدان

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، اجلاس استانی نماز و آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری نماز «فجر تا فجر» با حضور مسئولان کشوری و استانی، دانشجویان، دانش آموزان، معلم‌ها، اساتید و دیگر اقشار در سالن همایش‌های استانداری همدان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور سیداحمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور برگزار شد، به پاس کسب رتبه «شایسته تقدیر ویژه» در ارزیابی ستاد اقامه نماز با اهدای لوح از مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تقدیر شد.

در این لوح آمده است:

ستاد اقامه نماز استان با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و رئیس جمهور محترم برپایه ارزیابی‌های به عمل آمده مبتنی بر شاخص‌های نظام جامع برنامه‌ریزی نظارت و ارزیابی، عملکرد سال 1400 آن دستگاه را به دلیل اهتمام ویژه به اجرای برنامه‌های توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز «شایسته تقدیر ویژه» ارزیابی نموده است