کد مطلب:  3529 تاریخ انتشار:  1400/9/7 13:48:43
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد
افتتاح پایگاه بسیج شهید «فانوسی» در امور یک برق همدان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از افتتاح پایگاه بسیج شهید «فانوسی» در امور یک برق همدان به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی در مراسم گرامیداشت هفته بسیج که با حضور سردار صدیق از فرماندهان دوران دفاع مقدس و سرهنگ بختیاری مسئول سازمان بسیج ادارات استان همدان برگزار شد، اظهار داشت: به مناسبت هفته بسیج پایگاه بسیج امور یک برق همدان با نام شهید بزرگوار مدافع حرم، شهید «محسن فانوسی» افتتاح شد.

وی با بیان اینکه وظیفه شرکت توزیع برق استان همدان تأمین برق مطمئن برای مشترکین است، گفت: در حال حاضر 100 درصد مردم استان همدان از نعمت برق برخوردار هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: این شرکت در کنار وظیفه ذاتی و تخصصی خود در حوزه‌های فرهنگی، بسیج، نماز، حراست و... نیز فعالیت‌های خوبی دارد که کسب رتبه‌های برتر کشوری و استانی را در پی داشته است.

وی با بیان اینکه روحیه بسیجی و جهادی در همکاران این شرکت وجود دارد، گفت: همکاران بسیجی این شرکت همواره پای کار هستند و در حوادث و بحران‌هایی از قبیل سیل، زلزله و ... هم‌پای دیگر بسیجیان بخشی از مشکلات مردم را پیگیری می‌کنند.

* برای شناخت بسیج باید امام خمینی(ره) را شناخت

یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس نیز در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: هر کسی که به مردم خدمات می‌دهد و قلبش برای مردم می‌تپد بسیجی است و روحیه بسیجی دارد.

سردار مهدی صدیق با تأکید بر افزایش توانمندی‌های کشور و استفاده از ظرفیت داخلی گفت: بسیجی در نهادها و سازمان‌های ما باید در این عرصه‌ها وارد شود.

وی عنوان کرد: برای شناخت بسیج باید امام خمینی(ره) را شناخت که ایشان به عنوان بنیانگذار بسیج چه ویژگی‌ها و نگاهی داشت، امام (ره) در برابر ابرقدرت‌های شرق و غرب ایستاد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه عمق نگاه امام (ره) در خصوص تشکیل بسیج مستضعفین را باید تشخیص دارد، تصریح کرد:  زمانی که وارد فرایندهای انقلاب و دچار امواج سهمگین شدیم، نقش بسیج خودنمایی کرد.

وی افزود: بسیج در همه عرصه‌ها از قبیل امنیت، بهداشت و درمان، سازندگی و... به خوبی ورود کرده و خدمات خوبی ارائه داده است.

سردار صدیق با تأکید بر ترویج تفکر بسیجی و فرهنگ دفاع مقدس در جامعه امروز گفت: این مهم می‌تواند تحول‌ساز و در پیش‌برندگی انقلاب اسلامی اثرگذار باشد.

در پایان این مراسم از اعضای شورای بسیج و بسیجیان فعال شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تجلیل شد.