شرکت توزیع نیروی برق استان همدان
بریده جراید
کد مطلب:  3476 تاریخ انتشار:  1400/2/20 08:06:20
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار » ستاد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان:
2 نیروگاه خورشیدی در استان همدان وارد مدار می‌شود
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه طی سال جاری دو نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی وارد مدار خواهد شد، گفت: با وارد شدن این نیروگاه‌ها به مدار تولید برق، ظرفیت تولید نیروگاه‌های استان به 74 مگاوات خواهد رسید که می‌تواند در بحث پیک بار کمک شایانی برای ما باشد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی در نشست خبری  با اصحاب رسانه که به صورت مجازی برگزار شد، در خصوص وضعیت تأمین برق در تابستان سال جاری اظهار کرد: با توجه به کاهش شدید بارندگی‌ها، در تابستان سال جاری در صورت عدم مدیریت صحیح مصرف شرایط سختی برای تامین برق خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه مصرف برق در فروردین ماه سال جاری در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15.5 درصد افزایش داشته است، به کاهش 25 درصدی بارش‌ها در استان اشاره و عنوان کرد: با افزایش 3.1 درجه‌ای هوا در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته پیک بار نیز 34.2 درصد افزایش داشته است که کار را برای ما سخت می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه طی سال جاری دو نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی وارد مدار خواهد شد، گفت: با وارد شدن این نیروگاه‌ها به مدار تولید برق، ظرفیت تولید نیروگاه‌های استان به 74 مگاوات خواهد رسید که می‌تواند در بحث پیک بار کمک شایانی برای ما باشد.

وی با اشاره به استراتژی و خط مشی شرکت توزیع نیروی برق استان در سال جاری بیان کرد: تأمین برق مطمئن و کاهش خاموشی‌ها در دستور کار قرار گرفته و با جدیت دنبال می‌شود.

جمشیدی به جلسه مشترک شرکت توزیع نیروی برق استان با استاندار و معاونین استانداری به منظور هماهنگی و همسویی بیشتر در مدیریت پیک بار تابستان سال جاری اشاره و عنوان کرد: این جلسه به منظور مدیریت مصرف و گذر موفق از پیک بار تابستان 1400 برگزار شد تا بتوانیم با کمترین خاموشی و چالش تابستان را پشت سر بگذاریم که در این خصوص دستگاه‌هایی چون سازمان صمت، شرکت‌ شهرکهای صنعتی، اداره کل جهاد کشاورزی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شهرداریها همکاری خوبی با شرکت برق داشتند.

وی با تاکید بر خدمت‌رسانی بیشتر به مشترکین به خصوص مشترکین بخش کشاورزی و جلب مشارکت آنها در مدیریت پیک بار تابستان سال جاری، به تأثیر اجرای برنامه‌های پاسخگویی بار مشترکین در گذر از پیک بار سال جاری اشاره و بیان کرد: برای آن که قراردادها و تفاهم‌نامه‌هایی که با مشترکین انعقاد می‌کنیم به خوبی پیش رود، از ظرفیت پیمانکاران و ظرفیت‌های دانشگاهی در استان استفاده کردیم به طوری که پیمانکاران تعرفه‌های مختلف شرکت و مواردی که منجر به مدیریت مصرف می‌شود و همچنین تفاهم‌نامه‌های که منجر به دریافت پاداش می‌شود را برای مشترکین توضیح می‌دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان به اقدامات صورت گرفته در مديريت بار پست‌ها، شناسایی و بررسی بار فيدرهای فشار متوسط در شبكه‌هاي توزيع نيروی برق اشاره و تاکید کرد: این اقدام نیز برای آن که بتوانیم بخش‌های خانگی و تجاری را کاملاً مشخص کرده و از ظرفیت نهادهایی که به صورت تجمیع کننده می‌توانند در این حوزه‌ها به ما کمک کنند، انجام شد.

وی با اشاره به راه‌اندازی اپلیکیشن «برق من» برای ارائه خدمات غیر حضوری و الکترونیکی برای مشترکین عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا تمام خدمات شرکت برق به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود که علاوه  بر سهولت و راحتی انجام کار از گسترش زنجیره کرونا نیز جلوگیری می‌شود.

*ارسال تفاهم‌نامه‌های الکترونیکی برای مشترکین

جمشیدی گفت: تفاهم‌نامه‌های الکترونیکی تهیه و لینک آن برای تمام مشترکینی که می‌توانند مشمول باشند و با شرکت برق همکاری کنند به صورت پیامک ارسال شده است و مشترکین می‌توانند در قالب تفاهم‌نامه با ما همکاری داشته باشند و در ازای آن پاداش دریافت کنند.

وی به اطلاع‌رسانی گسترده برنامه‌های پاسخگویی بار در سطح تمام مشترکین اشاره و بیان کرد: همکاران ما در روابط عمومی شرکت به صورت دقیق به این امر پرداخته‌ و از طریق کانال‌های فضای مجازی علاوه بر اطلاع رسانی، مباحث آموزشی را نیز در دستور کار قرار دادند تا تابستان بسیار سخت را با کمترین تنش سپری کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه برای کنترل بار سرمایشی ادارات فراخوان‌ها را داده‌ایم  و از طریق پیمانکار موضوع را پیگیری می‌کنیم، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی از طریق بیلبوردها، تلویزیون‌های شهری، بنرهای تبلیغاتی در مناطق پر تردد و ... انجام شده و آگاه‌سازی به صورت گسترده صورت می‌پذیرد.

وی به استفاده از استارت آپ‌ها در اجرای برنامه‌های بخش مصارف خانگی و مشارکت بخش خانگی و تجاری در برنامه پاسخگویی بار اشاره و عنوان کرد: در تلاش هستیم تا از این ظرفیت نهایت استفاده را داشته باشیم.

جمشیدی از نصب کنتور فهام برای بسیاری از مشترکین در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: برای آن دسته از مشترکینی که کنتور فهام ندارند نصب کنتور در دستور کار قرار گرفته وبتدریج نصب می‌شود.

وی اضافه کرد: برنامه‌های پاسخگویی بار و اطلاع‌رسانی به آن دسته از مشترکینی که در ابتدا با شرکت تفاهم‌نامه داشتند و در حال حاضر همکاری ندارند، اطلاع‌رسانی می‌شود و مشاوره‌های لازم در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

* مشارکت  7179 مشترک بخش کشاورزی در طرح‌های مدیریت مصرف

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه پایش هفتگی مصرف ادارات و ارائه گزارش آن به معاونت توسعه و منابع انسانی استانداری در دستور کار قرار گرفته است، گفت: پایش روزانه وضعیت مشارکت مشترکینی که دارای کنتور فهام هستند نیز به صورت منظم در مرکز پایش کنتورهای فهام شرکت در حال انجام است.

وی به مشارکت  7 هزار و 179 مشترک بخش کشاورزی در طرح‌های مدیریت مصرف اشاره و بیان کرد: با استفاده از برنامه پاسخگویی بار، توانستیم در بخش کشاورزی با متوسط قدرت مصرفی 111 مگاوات جلب مشارکت داشته باشیم.

جمشیدی با  بیان اینکه در بخش صنایع 216 مشترک با 12مگاوات جلب مشارکت شده است، افزود: در بحث ادارات نیز 250 مشترک با 7.3 مگاوات جلب مشارکت کردیم که امیدواریم مسئولین ادارات کل و شهرستان‌ها از ساعت 11 تا 13 مصرف خود را به میزان 50 درصد کاهش دهند و بعد از ساعت اداری حداکثر 10 درصد کل مصرف در ساعت اداری را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در بخش صنایع وابسته به کشاورزی همچون سردخانه‌ها، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و مراکز پرورش ماهی 130 مشترک با 15.2 مگاوات در طرح‌های مدیریت مصرف مشارکت کردند، گفت: در بخش دستگاه‌های سی ان جی 29 مشترک با 2.2 مگاوات مشارکت کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در بحث مشترکین تجاری و تعرفه سایر مصارف 22 مشترک با متوسط مصرف 0.2 مشارکت کردند، تصریح کرد: انتظار داریم در حوزه مشترکین تجاری و تعرفه سایر مصارف مشترکین بیشتری ما را کمک کنند.

*ضرورت صرفه جویی برق در ساعات پیک بار

وی با اشاره به ضرورت صرفه جویی برق در ساعات پیک مصرف بر رعایت الگوی مصرف و مدیریت مطلوب تاکید و بیان کرد: انتظار داریم که مشترکین خانگی 15 تا 20 درصد مصرف خود را کاهش داده و مصارف غیر ضروری و پر مصرف را در خارج از ساعات پیک  انجام دهند.

جمشیدی اضافه کرد: از مسئولین ادارات نیز تقاضا داریم که با کاهش 50 درصدی مصرف برق و استفاده از روشنایی طبیعی ما را در این وضعیت یاری کنند تا تامین برق مطمئنی در ایام تابستان داشته باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف برق در جامعه ابراز داشت: صرفه‌جویی در مصرف برق در طول شبانه روز به ویژه زمان پیک بار برای جلوگیری از اعمال خاموشی ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان کرد: مردم استان با مدیریت مصرف در راستای تامین برق پایدار و مطمئن با شرکت برق همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به شرایط جوی همدان تصریح کرد: با توجه به اینکه شرایط آب و هوایی همدان سردسیری است نیاز به استفاده از کولر گازی نیست اما چنانچه در شرایطی از آن استفاده می‌کنند لازم است دمای آن را بین 25 تا 26 درجه تنظیم کنند و در صورت استفاده از کولرهای آبی، آن را روی دور کند قرار داده و برای آن سایه‌بانی تعبیه کنند.

جمشیدی با اشاره به تعدیل روشنایی معابر داخل شهرها و بلوارها گفت: در مکان‌هایی که امکان تعدیل بود، این امر برای صرفه‌جویی انجام شده و در برخی مکان‌ها به صورت زیگزاگی و یک در میان اعمال شده به طوری که تا به امروز توانستیم 5.7 مگاوات کاهش مصرف داشته باشیم.

* جمع‌آوری 700 دستگاه رمز ارز غیر مجاز طی سال گذشته در استان همدان

وی به جمع‌آوری 700 دستگاه رمز ارزغیرمجاز طی سال گذشته به منظور صرفه‌جویی در مصرف برق اشاره و بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون نیز 36 دستگاه جمع‌آوری شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان  گفت:  با توجه به اینکه این دستگاه‌ها در حال محاسبات شبانه‌روزی هستند مصرف برق بالایی دارند و جمع‌آوری آنها تأثیر بسیاری بر کاهش مصرف برق دارد.

وی از جمع‌آوری 2 هزار و 800 انشعاب غیر مجاز طی سال گذشته در استان خبر داد و عنوان کرد: امسال نیز 180 انشعاب غیر مجاز جمع‌آوری شده و در حال طی مراحل قضایی و اداری هستند.

جمشیدی ادامه داد: در زمینه رفع اتصالات سست در شبکه، طی سال گذشته 18 هزار مورد اصلاح شد که در سال جاری این روند به شکل قابل توجهی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه برای بهینه‌سازی و رفع مشکل فیدرهای پرعارضه هر ماه با اجرای مانورهای عملیاتی و جهادی این اقدام انجام شد، گفت: اصلاح فیدرهای بحرانی در مدیریت و کاهش مصرف تاثیر بسزایی داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در تشریح وضعیت نیروگاه‌های خورشیدی اعطا شده به عشایر، با بیان اینکه به زودی به 75 عشایر نیروگاه خورشیدی قابل حمل تحویل داده خواهد شد، گفت: اعطای400 نیروگاه قابل حمل دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه طی سال جاری حدود 500 کیلومتر شبکه‌های سیمی استان به کابل خودنگهدار تبدیل می‌شود، خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی سال جاری برق‌رسانی به دو روستا در شهرستان‌های کبودر اهنگ و همدان انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
کدامنیتی
*
 
شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.